Velkommen til TapasTapas

Vi er en mad virksomhed, som har fokus på gode danske råvarer, kød og pølser af højeste kvalitet og velmodnet oste. Vi er meget inspireret af det franske, spanske og italienske køkken når vi snakker kvalitet og tilberedningsmetoder.

 

Manden bag konceptet er Daniel Immerkær,

Daniel er uddannet kok i 2009 og har frem til 2014 haft job som køkkenchef på flere restauranter i Midtjylland. Han er uddannet i det franske køkken, og har med årene fået en stor kærlighed til fransk mad og vin. De sidste syv år har han brugt tiden på at højne kvaliteten af frokostordninger til virksomheder i Aarhus. Ofte var der små tapas anretninger, og virksomhederne bestilte gerne tapas til forplejning mv. Her opstod idéen om at lave take away tapas, som kan nydes som frokost, aftensmad og til fest.
Daniel finder sin inspiration til udvikling af smagsoplevelsen i det franske, spanske og italienske køkken både ift. kvalitet og tilberedning.

Konceptet er simpelt! Tapas af høj kvalitet. Præcis som ingen andres tapas! Oste, pølser og skinker, som er velmodnet og særligt udvalgt, hvor smagen er på sit højeste! Hjemmelavede snader (aioli, pesto og tapenade).

Vi bestræber os på at give vores kunder en god helhedsoplevelse gennem madoplevelsen, atmosfæren og den gode service. Vi vil nemlig rigtig gerne se jer igen. Derfor har vi også gjort os mange overvejelser omkring vores indretning og valget af medarbejdere. 

Vi åbner i Aarhus midtby til august og drømmen er flere lokationer i løbet af de næste par år. Vi har en ambition om, at folket skal spise himmelsk tapas og drikke vine, som er særligt udvalgt til menuerne.
Vores tapas består primært af charcuteri og ost, men der vil også være et udvalg af andre små retter eks. tomatsalat og kagetapas.

 

”Kun de bedste råvarer er gode nok”

”Jeg elsker at lave tapas af de bedste råvarer og kvaliteten er i top”

”Krog hængte pølser og skinker gør forskellen fra supermarkeders tapas til vores kvalitets tapas”

”Hvem er ikke vild med tapas”

”Tapas, når vennerne er for dovne til at lave mad”

”Tapas - det perfekte måltid til socialdining”

”Tapas kan nydes og spises i flere timer”

”hjemmelavet snade, der smager så fuglene synger”

 

Åbningstider:


Onsdag til fredag:     15:30 – 20:30

Lørdag:                         16:00 – 20:30



Kontakt:

Telefon: 69304400
Mail: aarhus@tapastapas.dk